Despre noi

Istoricul agentiei

FULL IMOBILIARE a luat fiinta in anul 1993, de atunci, si  pana in prezent se ocupa numai de tranzactii imobiliare. Se poate spune ca s-a dezvoltat si a evoluat odata cu piata imobiliara, a trecut prin toate crizele imobiliare si financiare care au traversat economia tarii in acesti ani. Cunoastem atat expansiunea cat si declinul pietei imobiliare, cunoastem fiecare sector al Bucurestiului cu avantajele si dezavantajele sale. Am incheiat multe tranzactii de vanzare-cumparare si inchiriere din 1993 pana astazi, si majoritatea persoanelor care au colaborat cu noi ne cauta si azi. Suntem in acelasi loc! Pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 19.

Oferim servicii  de consultantă imobiliară consultanta juridica gratuita.

Intermediem tranzactii imobiliare in vederea  vânzării-cumpararii si  închirierii de apartamente, case-vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, în Bucureşti – Ilfov

Statisticile noastre

Cifrele spun cel mai mult despre o companie, asa ca arunca o privire peste statisticile noastre.

0

Tranzactii realizate

0

Clienti fericiti

0

Proprietati inchiriate

0

Ani de experienta

Serviciile oferite

Administrarea imobilelor – se adresează persoanelor care detin unul sau mai multe imobile pe care le inchiriaza, iar din anumite motive ( timp, vârstă, nu locuiesc în ţara, etc) nu se pot ocupa de administrarea acestora. Administratorii vor avea grija sa nu fiţi prejudiciaţi de chiraş sau alte persoane. Vor avea grija ca imobilul să fie închiriat în proporţie de 100% pe perioada unui an. De asemenea administratorii nostrii se vor ocupa de achitarea taxelor şi impozitelor la zi, de amenajari şi reparatii urgente ale imobilului, mai exact, vor face tot ceea ce ar trebui sa faceţi dumneavoastră contra unui comision de 10 % din valoarea chiriei lunare .

Amenajari interioare – este un serviciu în care meseriasii nostri pun multă pasiune, din dorinţa ca din orice spatiu lipsit de strălucire să creeze o adevarată oază de relaxare. Adaptăm acest serviciu bugetului de care dispuneţi, ne comunicati suma, iar designeri vor optimiza la maxim bugetul dumneavoastră.

Certificate energetice – am incheiat parteneriate cu specialisti autorizati pentru a obtine cat mai rapid si profesionist certificate energetice pentru imobilul dumneavoastra cu un cost de 15 % reducere.

Dosare cadastrale – avem specialisti si parteneri cu cu care lucram de multi ani, si pe care ii recomandam cu placere, prin intermediul nostru beneficiati de 25 % reducere la orice dosar cadastral.

Echipa FULL

Echipa full este formata din agenţi imobiliari, jurişti, evaluatori imobiliari, experţi cadastrali, evaluatori energetici, care lucrează, pentru ca dumneavostră sa faceţi cea mai bună alegere in condiţii de maximă sigurantă.

Ne informam pentru dumneavoastră de: situaţia juridică – istoric şi litigii pe rol , situaţia tehnica – de risc seismic. Sursele de zgomot, umezeală, poluare, miros, pericol de inundaţii sau surpări. Toate acestea sunt cunoscute in timp util de catre agenţi, astfel încât dumneavoastra să cunoaşteţi toate riscurile si aspectele tranzacţiei.

Întotdeauna cunoaştem noile proiecte de dezvoltare zonală pentru ca suntem continuu în contact cu autoritaţile locale. În tot ceea ce facem punem cunostinţe tehnice solide pentru a vă oferi servicii de calitate, dar mai ales multă, multă corectitudine, principiu, …. care i-a îndepărtat pe mulţi dintre cei care credeau că, în domeniul imobiliar se fac bani păcălind pe alţii , bucurându-te la o „spagă” sau vânzând „pielea ursului din pădure”. Suntem satisfacuţi profesional, când suntem recomandaţi de cei care au facut tranzactii cu noi. Ne bucurăm când după ani de zile, aceiaşi clienţi apelează la sfaturile şi serviciile noastre.

La birou, îmbinam utilul cu plăcutul, increderea profesională, etica si relaţia de bună prietenie a colectivului bazată pe principii solide de viată (peste care apa trece dar …. pietrele râman) ce fac ca munca să fie mult mai placută si relaxantă. Mulţi dintre cei care ne-au fost clienţi, ne sunt acum prieteni sau parteneri de afaceri. Aşteptăm cu drag cererile şi ofertele dumneavoastră.

SCOP

Ca orice societate, scopul nostru este sa ne dezvoltam, sa ne perfectionam si sa avem profit. Adaugam scopului nostru dorinţa de a devenii partenerul dumneavoastră de încredere, consilierul profesionist şi confidential al familiei sau firmei dumneavoastră cu rol esenţial în protejarea, dezvoltarea si administrarea cu succes a patrimoniului dumneavoastră imobiliar.

Daca te-am convins

CONTACTEAZA-NE ACUM

folosind datele de contact sau formularul de pe pagina de contact.

CONTACT