Administrari Imobile

  ….. cu doar 10 % din valoarea chiriei/ luna.

Cui se adreseaza acest serviciu?
– Oricarei persoane care detine unul sau mai multe imobile pe care doreste sa le inchirieze in siguranta fara riscul de a ramne cu restante la plata utilitatilor sau a chiriei.
– Persoanelor care lucreaza in afara tarii sau calatoresc des si nu-si pot administra bunurile imobile inchiriate. Veti fi informat lunar prin intermediul internetului despre platile utilitatilor, starea imobilului, noile modificari juridice, etc.
– Persoanelor juridice care, pentru administrarea bunurilor ar trebui sa plateasca o persoana cu un salariu mult mai mare decat taxa de administrare.

   – Persoanelor ocupate care nu au timp sa verifice plata intretinerii, a luminii, a gazelor, a telefonului,  nu au timp sa verifice starea imobilului, starea mobilierului, nu au timp de reparatii , etc.

Cum procedam?
– Vom incheia un contract de administrare prin care vom prelua chiriasii existenti sau vom inchiria noi imobilul pentru  dumneavoastra.

   – Toate obligatiile dumneavoastra  ce decurg din contractul de inchiriere  fata de chiriasi, vecini si intretinerea imobilului vor fi preluate de administrator. Singura dumneavoastra grija va fi verificarea contului in care depunem chiria.

De ce sa inchei un contract de administrare?
– pentru ca nu vei mai plati comision de inchiriere ori de cate ori va pleaca chiriasul;
– pentru ca nu veti mai risca sa ramaneti cu restante la plata utilitatilor;
– pentru ca nu veti mai fi nevoit sa va ocupati de repartia defectiunilor aparute accidental .
– pentru ca nu va mai trebui sa mergti personal la Administratia Financiara pentru inregistrarea contractului de    inchiriere si plata impozitului;
– pentru ca veti fi consiliat  gratuit de un jurist pentru orice situatie legata de imobilul dumneavoastra;
– pentru ca veti avea perioada de inchiriere  acoperita 100%;
– pentru ca noi putem repara, amenaja, decora, putem inchiria, putem asigura si putem muta orice  mobilier pentru tine sau chiriasul tau, totul in regim de urgenta pentru ca esti partenerul nostru.

Pentru mai multe informatii contactati : 0722.585872 sau office@fullimobiliare.ro